MIL-SAFARI 5-15 hengelle Hinta 60 €/henkilö (sis. 10% Alv:n)  
Kahdella erilaisella maastokuorma-autolla maastoradalla ajamista. Ajoneuvoina Sisu Nasu, BV-206 ja Zil Kuorma-autoja. Värikuulatykkikilpailu jossa parhaat palkitaan, ruokailu laavulla ja valitulla panssarivaunulla ryhmän kyyditys peltoradalla ja mahdollisuus myös itse ajamiseen esim. päivän sankari.
Kesto noin 3 h, sopii ohjelmaksi polttareihin, syntymäpäiviin, asiakastilaisuuksiin, perhepäiviin, lastensynttäreihin, kaveriryhmille jne.
Pyydä tarjous!

 

JOUKKUEKILPAILUSAFARI 12-70 hengelle Hinta 55 €/henkilö (sis. 10% Alv:n)
Ryhmä jaetaan kolmesta-kahdeksaan joukkueeseen, jotka kiertävät erilaisilla rastilla. Rasteilla on taitoajoa maastokuorma-autoilla, tykkikilpailu, tehtävärasti jne.
Joukkueiden kyyditys useammalla panssarivaunulla yhtä aikaa. Ruokailu kilpailun alussa, puolivälissä tai lopuksi.
Kesto 4-8 h, sopii ohjelmaksi tykypäiviin, virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin tms.
Pyydä tarjous!

 

MAASTOKUORMA-AUTOSAFARI 3-18 hengelle Hinta 80 €/henkilö (sis. 10% Alv:n)
Safari ajetaan haastavalla reitillä, joka sisältää kalliota, savea, suota ym. Usein autoja joudutaan vinssaamaan ja hinaamaan perille pääsemiseksi. 1-3 henkilöä/auto, jokainen ajaa vuorollaan. Ajoneuvoina Kraz, Zil ja Sisu kuorma-autoja.
Ruokailu laavulla safarin lopuksi. Kesto 3-4 h sopii ohjelmaksi polttareihin, syntymäpäiviin, asiakastilaisuuksiin, kaveriryhmille jne.
Pyydä tarjous!

 

PANSSARISAFARIT 3-18 hengelle Hinnat alkaen 300 €/ryhmä (sis. 10% Alv:n)
ATS-59, AT-S, MT-LB, SAURER, 2S1-, BMP-1, T-55 WTZ-2 tai T-55 panssarivaunun hallintalaitteiden opettelu ja vaunuilla itse ajelua kunnon panssariuralla, missä vaunut pääsevät ominaisuuksiinsa.
Kesto 3 h, sopii ohjelmaksi polttareihin, syntymäpäiviin, asiakastilaisuuksiin, perhepäiviin, kaveri ryhmille jne. Tämän voitte valita myös maastokuorma-autosafarin rinnalle tai koulutus safarin jatkoksi.
Pyydä tarjous!

 

KOULUTUSSAFARIT 10-20 hengelle 
Safarin aikana saatte Military-henkisen työturvallisuuteen liittyvän koulutuksen autenttisissa simulaatio-olosuhteissa. Harjoituksissa käytetään maastokuorma-autoja.
Koulutustarjonnassa on mm. SPR:n koulutusjärjestelmän mukaiset koulutukset:
- Hätäensiapukurssi, 1 päivä (8h)
- EA1, 2 päivää (16h)
- Liikenteenturvallisuusvirasto TRAFI:n ammattipätevyyskoulutus
- Maastoajo raskaalla ajoneuvolla, 1 päivä (8h)
- Öljyntorjunta kuljetusalalla, 1 päivä (8h)
- Kappaletavaranosturin turvallinen käyttö, 1 päivä 8h)
- Työturvallisuuskortti, 1 päivä (8h)
- Tulityökortti, 1 päivä (8h)
- Paloturvallisuus ja alkusammutuskoulutus, 1 päivä (8h)
Pyydä tarjous!

 

KAKSIPUOLINEN TAISTELUHARJOITUS 10-40 hengelle Hinta 60 €/henkilö (sis. 10% Alv:n)
Tässä panssarivaunut, maastokuorma-autot ja värikuula-aseet on yhdistetty. Seurueenne jaetaan kahteen joukkueeseen ja joukkueet kahteen ryhmään.
Tehtävänä on ajoneuvojen maastouttaminen, aseiden löytäminen kohdekätköstä, kohteiden nouto suunnistamalla vihollisen alueelta ja vihollisen ajoneuvojen paikallistaminen.
Ruokailu laavulla ja joukkueiden kyyditys valitulla panssarivaunulla ja mahdollisuus myös itse ajamiseen esim. päivän sankari. Kesto 4-6 h, sopii ohjelmaksi tykypäiviin, virkistyspäiviin, polttareihin, syntymäpäiviin, asiakastilaisuuksiin, kaveriryhmille jne
Pyydä tarjous!

RÄÄTÄLÖITY SAFARI 1-70 hengelle

Hinta sovitun tapahtuman mukaan
Tällä safarilla voit itse valita mieleisesi ajoneuvot kattavasta valikoimastamme (katso kalusto välilehti). Esim. MAZ-537 panssarivaunun kuljetuslavetti tai monissa elokuvissa olleet toisen maailmansodan aikaiset autot. Voit pukeutua ajanmukaisiin asuihin ja saada itsestäsi kuvan. Kesto 2-8 h.
Pyydä tarjous!

 

Voit myös murskata esim. henkilöauton panssarivaunulla räätälöidyllä safarilla tai voimme käyttää vaunuja muuhun haluamaasi. esim. mainos videoiden tekoon. Toimitamme myös vaunuja tapahtumien vetonauloiksi ja järjestämme ajeluja tapahtumissasi.

 

Kaikki yllä mainitut safarit sisältävät:

Maastopukuihin pukeutumisen, kahvit ja sämpylät, museokierroksen Mil-safarien Talvi- ja jatkosotamuseossa, kalustoesittelyn,
turvallisuuskoulutuksen ja ruokailun laavulla tai safarikeskuksessa.
Ruokavaihtoehtoja on kolme: 1) Makkaran grillaus laavulla, 2) Hernesoppa ja pannarit safarikeskuksessa tai 3) Sisäfilettä,
valkosipuli/kermaperunat ja kahvit leivoksen kera safarikeskuksessa. Pyydä tarkempi tarjous ryhmällesi!

PANSSARITUNNIT 1-4 hengelle Hinta 100 €/henkilö. (sis. 10% Alv:n)

Tässä 1-4 hengellä on tilaisuus päästä ajamaan edullisesti MT-LB, SAURER, 2S1 tai BMP-1 panssarivaunulla.
Panssaritunnit alkavat joka arkipäivä maanantaina kello 16.00- ja 18.00-.  Ajossa oleva panssarivaunu vaihtuu viikoittain.
Kalenteri täytetään varausjärjestyksessä ja panssaritunti pitää varata viikko etukäteen.
Panssaritunti sisältää maastopukuihin pukeutumisen, kahvit ja pullat, turvallisuuskoulutuksen, vaunukaluston esittelyn, ajokoulutuksen, ajelun 1-4 hengen ryhmissä, joissa jokainen ajaa itse noin 1.6 km lenkin panssariuralla ja diplomin ajamisesta.
Kesto noin 1.5 h, sopii esim. lahjakortiksi ja yksittäisille ihmisille (Mutta esim. polttari- tai syntymäpäiväohjelmaksi kannattaa valita panssarisafari).
Hinta 100 €/henkilö/ajaja, lisähenkilöt esim. valokuvaamassa 20€/henkilö. Varaukset (viikkoa ennen) ja lahjakortin tilaukset sähköpostilla mika(AT)mil-safarit.com tai puhelimella 050-375 0859.
Pyydä tarjous!