MIL-SAFARI

Kahdella erilaisella maastokuorma-autolla maastoradalla ajamista, tykkikilpailu jossa parhaat palkitaan, ATS-59 tykinvetäjäajelu ja ruokailu laavulla.
(Kesto noin 3 h, hyvä 5-15 hengen ryhmille, hinnat alkaen 60 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

JOUKKUEKILPAILUSAFARI

Ryhmä jaetaan kolmesta-kahdeksaan joukkueeseen, jotka kiertävät erilaisilla rastilla. Rasteilla on taitoajoa maastokuorma-autoilla, tykkikilpailu, tehtävärasti jne.
Joukkueiden kyyditys ATS-59 tykinvetäjällä, BMP-1 rynnäkköpanssarivaunulla, 2S1- panssarihaupitsilla tai T-55 taistelupanssarivaunulla. Ruokailu laavulla kilpailun alussa, puolivälissä tai lopuksi.
Lisäksi valittavana safarin lopuksi tunnelmallinen illallinen laavulla eräkokin tarjoilemana öljylamppujen, kaminoiden ja tulien loistossa. (Kesto 4-8 h, hyvä 6-70 hengen ryhmille. Esim. Tykypäivät,virkistyspäivät tms. Hinnat alkaen 48 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

MAASTOKUORMA-AUTOSAFARI

Safari ajetaan haastavalla reitillä, joka sisältää kalliota, savea, suota ym. Usein autoja joudutaan vinssaamaan ja hinaamaan perille pääsemiseksi. 3 henkilöä/auto, jokainen ajaa vuorollaan.
Ruokailu laavulla. (Kesto 3-4 h, 3-12 hengen ryhmät alkaen 80 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

PANSSARISAFARIT

ATS-59, 2S1-, BMP-1 tai T-55 panssarivaunun hallintalaitteiden opettelu ja vaunuilla itse ajelua.
(Kesto noin 3 h, hyvä 1-12 hengen ryhmille, esim. polttarit, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet jne. Tämän voitte valita muiden safarien jatkoksi tai pelkästään) Hinnat alkaen 400 €/ryhmä.
Pyydä tarjous!

 

Koulutussafari (Uutuus)

Safarin aikana saatte Military-henkisen työturvallisuuteen liittyvän koulutuksen autenttisissa simulaatio-olosuhteissa. Safarin aikana kaikki koulutukseen osallistuvat kyyditetään mm. BMP1 – rynnäkköpanssarivaunulla, jota käytetään osana koulutusta maastokuorma-autojen lisäksi.

Koulutustarjonnassa on mm. SPR:n koulutusjärjestelmän mukaiset koulutukset:
- Hätäensiapukurssi, 1 päivä (8h)
- EA1, 2 päivää (16h)
- Liikenteenturvallisuusvirasto TRAFI:n ammattipätevyyskoulutus
- Maastoajo raskaalla ajoneuvolla, 1 päivä (8h)
- Öljyntorjunta kuljetusalalla, 1 päivä (8h)
- Kappaletavaranosturin turvallinen käyttö, 1 päivä 8h)
- Työturvallisuuskortti, 1 päivä (8h)
- Tulityökortti, 1 päivä (8h)
- Paloturvallisuus ja alkusammutuskoulutus, 1 päivä (8h)

Pyydä tarjous!

 

KAKSIPUOLINEN TAISTELUHARJOITUS

Tässä panssarivaunut, maastokuorma-autot ja värikuula-aseet on yhdistetty. Seurueenne jaetaan kahteen joukkueeseen ja joukkueet kahteen ryhmään.
Tehtävänä on ajoneuvojen maastouttaminen, aseiden löytäminen kohdekätköstä, kohteiden nouto suunnistamalla vihollisen alueelta ja vihollisen ajoneuvojen paikallistaminen.
Ruokailu laavulla ja joukkueiden kyyditys 2S1 tai BMP-1 panssarivaunulla. (Kesto 4-6 h, hyvä 12-48 hengen ryhmille. Esim. Tyky-päivät, virkistyspäivät tms. Hinnat alkaen 60 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

Kaikki yllä mainitut safarit sisältävät kalustoesittelyn, turvallisuuskoulutuksen, kahvit sämpylällä ja ruokailun.
Ruokavaihtoehtoja on kolme: 1) Makkaran grillaus, 2) Hernesoppa ja letut tai 3) Sisäfilettä, valkosipuli/kermaperunat ja nokipannukahvit leivoksen kera. Pyydä tarkempi tarjous ryhmällesi!

 
 copyright www.mil-safarit.com 2013