MIL-SAFARI

Kahdella erilaisella maastokuorma-autolla maastoradalla ajamista. Ajoneuvoina Sisu Nasu, BV-206 ja Zil Kuorma-autoja. Tykkikilpailu jossa parhaat palkitaan, valitulla panssarivaunulla ryhmän kyyditys ja ruokailu laavulla.
(Kesto noin 3 h, hyvä 5-15 hengen ryhmille, hinnat alkaen 60 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

JOUKKUEKILPAILUSAFARI

Ryhmä jaetaan kolmesta-kahdeksaan joukkueeseen, jotka kiertävät erilaisilla rastilla. Rasteilla on taitoajoa maastokuorma-autoilla, tykkikilpailu, tehtävärasti jne.
Joukkueiden kyyditys valituilla panssarivaunuilla. Ruokailu kilpailun alussa, puolivälissä tai lopuksi.
(Kesto 4-8 h, hyvä 6-70 hengen ryhmille. Esim. Tykypäivät, virkistyspäivät tms. Hinnat alkaen 48 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

MAASTOKUORMA-AUTOSAFARI

Safari ajetaan haastavalla reitillä, joka sisältää kalliota, savea, suota ym. Usein autoja joudutaan vinssaamaan ja hinaamaan perille pääsemiseksi. 2-3 henkilöä/auto, jokainen ajaa vuorollaan. Ajoneuvoina Kraz, Zil ja Sisu kuorma-autoja.
Ruokailu laavulla safarin lopuksi. (Kesto 3-4 h, 3-18 hengen ryhmät 80 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

PANSSARISAFARIT

ATS-59, AT-S, MT-LB, SAURER, 2S1-, BMP-1, T-55 WTZ-2 tai T-55 panssarivaunun hallintalaitteiden opettelu ja vaunuilla itse ajelua.
(Kesto noin 3 h, hyvä 1-12 hengen ryhmille, esim. polttarit, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet jne. Tämän voitte valita myös muiden safarien jatkoksi tai pelkästään) Hinnat alkaen 400 €/ryhmä.
Pyydä tarjous!

 

KOULUTUSSAFARI

Safarin aikana saatte Military-henkisen työturvallisuuteen liittyvän koulutuksen autenttisissa simulaatio-olosuhteissa. Harjoituksissa käytetään maastokuorma-autoja.

Koulutustarjonnassa on mm. SPR:n koulutusjärjestelmän mukaiset koulutukset:
- Hätäensiapukurssi, 1 päivä (8h)
- EA1, 2 päivää (16h)
- Liikenteenturvallisuusvirasto TRAFI:n ammattipätevyyskoulutus
- Maastoajo raskaalla ajoneuvolla, 1 päivä (8h)
- Öljyntorjunta kuljetusalalla, 1 päivä (8h)
- Kappaletavaranosturin turvallinen käyttö, 1 päivä 8h)
- Työturvallisuuskortti, 1 päivä (8h)
- Tulityökortti, 1 päivä (8h)
- Paloturvallisuus ja alkusammutuskoulutus, 1 päivä (8h)

Pyydä tarjous!

 

KAKSIPUOLINEN TAISTELUHARJOITUS

Tässä panssarivaunut, maastokuorma-autot ja värikuula-aseet on yhdistetty. Seurueenne jaetaan kahteen joukkueeseen ja joukkueet kahteen ryhmään.
Tehtävänä on ajoneuvojen maastouttaminen, aseiden löytäminen kohdekätköstä, kohteiden nouto suunnistamalla vihollisen alueelta ja vihollisen ajoneuvojen paikallistaminen.
Ruokailu laavulla ja joukkueiden kyyditys valitulla panssarivaunulla. (Kesto 4-6 h, hyvä 12-48 hengen ryhmille. Esim. Tyky-päivät, virkistyspäivät tms. Hinnat alkaen 60 €/henkilö)
Pyydä tarjous!

 

Kaikki yllä mainitut safarit sisältävät: Maastopukuihin pukeutumisen, kahvit ja sämpylät, museokierroksen Mil-safarien Talvi- ja jatkosotamuseossa, kalustoesittelyn, turvallisuuskoulutuksen ja ruokailun laavulla tai safarikeskuksessa.
Ruokavaihtoehtoja on kolme: 1) Makkaran grillaus laavulla, 2) Hernesoppa ja pannarit safarikeskuksessa tai 3) Sisäfilettä, valkosipuli/kermaperunat ja kahvit leivoksen kera safarikeskuksessa. Pyydä tarkempi tarjous ryhmällesi!

PANSSARITUNTI (UUTUUS)

Uutuutena tarjoamme yksittäisille ihmisille ( 1-4 henkilöä) tilaisuuden päästä ajamaan MT-LB, SAURER, 2S1 tai BMP-1 panssarivaunulla arkipäivä maanantaisin kello 16.00- ja 18.00- alkavilla panssaritunneilla hintaan 100 €/henkilö. Ajossa oleva panssarivaunu vaihtuu viikoittain. Kalenteri täytetään varausjärjestyksessä ja panssaritunti pitää varata viikko etukäteen.

Panssaritunti sisältää maastopukuihin pukeutumisen, kahvit ja pullat, turvallisuuskoulutuksen, vaunukaluston esittelyn, ajokoulutuksen, ajelun 1-4 hengen ryhmissä, joissa jokainen ajaa itse noin 1.6 km lenkin panssariuralla ja diplomin ajamisesta.

(Kesto noin 1.5 h, tarkoitettu esim. Lahjakortiksi ja sopii 1-4 hengelle.) (Mutta esim. Polttari tai syntymäpäivä ohjelmaksi kannattaa valita panssarisafari)

Hinta 100 €/henkilö. Varaukset (viikkoa ennen) ja lahjakortin tilaukset sähköpostilla mika(AT)mil-safarit.com tai puhelimella 050-375 0859